Sunday, January 20, 2008

Εγώ, ο Μπλόγκερ


Εγώ θα ανεβαζω οτι θέλω. Εγω θα σβηνω οτι θέλω. Εγω θα απαγορεύω οτι θέλω. Εγω θα είμαι στην κοσμάρα που έχω φτιάξει μές στο κεφαλι μου.Εγω θα αδιαφορώ για εσάς. Εγω δεν θα επισκευτώ ποτέ τα μπλόγκ σας, και εγω θα κλεινω τα σχόλια αμα θεωρήσω οτι είναι πολλά. Εγω θα σας δείξω τις φωτογραφίες μου. Εγω θα σας δείξω τα κειμενα μου. Γιατί εγώ είμαι πολύ σπουδαίος . Εγώ είμαι επώνυμος. Εγω θα κλείνω τα μπλόγκ μου. Εγω θα τα ανοιγω τα μπλόγκ μου. Εγω θα κλαίγομαι σαν πεντάχρονο οτι κουράστηκα το μπλόγκιγκ. Εγω θα έχω τα περισσότερα σχόλια απο τον καθένα. Εγω θα απαντάω μόνο στα σχολια που θέλω. Εγω θα δίνω συνεντεύξεις και θα μιλάω μόνο για το δικά μου μπλόγκ. Εγω θα καπνίζω την πίπα μου. Εγω θα πάιζω με τα καινούρια ηλεκτρονικά παιχνίδια και εγω θα σας λέω ποιό αυτοκίνητο είναι καλό. Εγω εχω την ποιο έξυπνη γάτα. Εγω θα βάλω μούρη την γάτα μου στο διαδύκτιο. Εγω δεν θα βάλω κανένα λίνκ στο μπλόγκ που να μην το έχω φτάξει εγω. Εγω θα σας πώ πόσο διανοούμενος είμαι. Εγώ θα σας πώ πόσα βιβλία έχω διαβάσει και εγω θα σας πώ σε πόσα περιοδικά γράφω. Εγώ θα κάνω χιουμοράκι. Εγώ θέλω να με γλύφουνε. Εγω θέλω να μου γράφουν ανουσιότητες και κολακίες. Εγω θα κόψω την βασιλόπιτα, εγω θα μοιράσω τα κομάτια και εγω θέλω να κερδίσω το φλουρί.

8 comments:

Anonymous said...

Ολα αυτα εσυ ε;
Καλως ηρθες στην ελληνικη μπλογκοσφαιρα!

bwana said...

Εγώ θα κλαίω και θα οδύρομαι που οι νόμοι δεν εφαρμόζονται στην Ελλάδα παρά μόνο στην περίπτωση του φίλου μου του λαμόγιου του Αιμίλιου Μεταξόπουλου (εγκεφάλου της Παντείου που είχε προτείνει, μεταξύ άλλων, να ανακηρυχθεί επίτιμος διδάκτορας της Παντείου η καλύτερη μαθήτρια του Κούντερα η Δήμητρα Λιάνη)

Ψοφcat said...

Μάγκες καλως ήρθατε!
Οτι δυσκολίες αντιμετωπίσετε με το ραμολιμέντο του διαδυκτιού (σχολια σβησμενα, λογοκριμενα,κ.λ.π.) ανεβαστε τα εδώ!

Unknown said...

3 666 comments?μπραβο ρε θηριο!

Μαύρος Γάτος said...

Βρε άτιμε! Τί ζηλιαρόγατο είσαι εσύ!!!! Αυτό με τα 666 σχόλια άπαιχτο.

Σ;)))))

Ψοφcat said...

Είδες τι πρόβλημα αντιμετωπίζω ρε Stilvi ως κάτοχος αυτού του ιστολογίου; Δεν προλαβαίνω να σχολιάζω! Λέω να κλεισω τα σχόλια, να κλέισω και το μπλόγκ να ησυχασουμε! Αμα πιά!

Ε, ξέρεις Μάυρε μου τώρα πως είναι αυτά τα πραγματα! Ζήλιαααααααααααα!

Ν.Α. Λάμπης said...

Τόσος κόπος και "φασαρία" για καμμιά 30ριά «εγώ»;;;

Σιγά το επίτευγμα!

Ο Γκιούλογλου λέει περισσότερα «εγώ» σε χρόνο "dt"...

Κι ακόμα περισσότερα «ο φίλος μου»...

Παρακολούθα τον στενά, να μάθεις την τεχνική του για να βελτιώσεις την επίδοσή σου.

Θα είναι ολυμπιακό άθλημα έως το 2012, λένε.

Κουράγιο!

Υ.Γ.
Το εφεύρημά σου με τον αριθμό των σχολίων, πρωτότυπο και ευφυές!
Αν μάλιστα κατάφερνες να τό περάσεις και σ' αυτή την σελίδα, θα έσκιζες χασέδες!

Ψοφcat said...

Μάλιστα κύριε καθηγητά!